Tuotannot ja yhteistyöt

Tuottamamme illat

 

Tuotimme kaksi menestysekästä  Dynaamista burleskia -iltaa legendaarisessa Dynamo -klubissa Turussa. Tulevat tuotannot ovat suunnittelun alla.  Blogista ja sosiaalisesta mediasta löydät tuoreimmat kuulumiset. 

 

Tuottajina haluamme, että iltojemme tähdet edustavat kukin omanlaista ja omalaatuista tyyliään burleskin tai dragin parissa. Jokainen esiintyjä on meille yhtä tärkeä oli hän sitten jo kannuksensa vankasti ansainnut tai ehkä vasta ensimmäisiä kertojaan lavalla. Iltamme ovat turvallisia myös yleisölle tulla sellaisena kuin he haluavat. Haluamme, että iltamme on ikimuistoisia, mahdollisesti erilaisia tunteita herättävä ja pääsääntöisesti sisältävät Turussa ennen näkemättömiä esityksiä. 

 

Aiempaa kokemusta tuottamisesta kertyi viiden vuoden ajalta Candy Carousel Companyn illoista. 
 

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö burleski-iltojen parissa, ota yhteyttä! 

Yhteistyötä ja projekteja

 

Burleskin lisäksi teemme mielellämme yhteistyötä erilaisissa projekteissa ja hankkeissa. Olipa se sitten musiikkivideo, lavalla patsastelua tai lavan takana häärimistä.

Olemme mm. olleet malleina Evergreen Garberobin ja VintagEijas'in vintage-muotinäytöksissä. 

Uusimpana tahona Osaava Nainen -messut, jossa pääsee tutustumaan burleskiin Lippyn johdattelemana. 

Kuvassa Lippy on seinän vieressä katsoen kainosti alaspäin. Hänellä on päässään valkoinen lierihattu, jota koristaa lilan värinen huivi. Yllään Lippyllä on mintunvihreä edestä napitettava leninki, jossa kukkakuvioita sekä tumman siniset pitkät housut. Lippy pitää oikealla kädellä leningistä niin, että alla olevat housut näkyvät.
Kuvassa Lippy ja Tex on portaikossa ja nojaavat seinään. Kuva on otettu ylhäältäpäin. Lippy on ylempänä, lähempänä kameraa.  Lippyllä on valkoinen housuasu, toppi ja korokepohjaiset valkoiset sandaalit. Hän katsoo tiukasti kameraan. Texillä oon yllään valkoinen miesten puku, musta kauluspaita ja sini-lila-kuvioinen kravatti. Jalassa on valkoiset sukat ja vaaleanharmaat kengät. Texillä on toinen käsit taskussa ja hänellä on hieman kujeileva ilme.

Kuvat Sara Tenhunen Sunvintagen muotinäytös 2022