Pajat ja ohjaukset

Tilattavat pajat ryhmille

 

Polttariporukat ja muut illanviettojen suunnittelijat!

 

Polttaripajoissa käydään läpi burleskin perusliikkeitä, elekieltä sekä tehdään lyhyt ja helppo koreografia.  Ei haittaa, vaikka osallistujilla ei olisi aiempaa tanssitaustaa ja rytmikin kadoksisssa. Iloitaan yhdessä burleskin hengessä. Voit tilata pajan myös muihin kokoontumisiin, eihän siinä häitä tarvita!

Pienen porukan (max 6 hlöä) pajat onnistuvat tiloissamme, mutta voimme tulla myös luoksenne. Burlytallia voi polttaripajan lisäksi käyttää myös päivän sankarin valmisteluun, kuten meikkaukseen, pukemiseen jne. Meiltä löytyy jääkaappi, jossa skumpat pysyvät kylminä. Polttaripajat hinnoitellaan erikseen riippuen toiveista ja sijainnista. Vinkkinä, että Texin privaattiesitys on ollut suosittu ja ikimuistoinen polttarinumero.

 

Yrityksille suunnatut pajat

 

Suunnitellaan teille oma hetkenne burleskin parissa! Voimme piristää tyhy-päiväänne tai tuoda pikkujouluihinne riemukkaan extra-lisän illan viihtyvyyteen. Yritykset laskutetaan tarjouksen mukaisesti.

 

Ota yhteyttä lomakkeella.

 

 

Valmennukset kipinän syttyttämille

 

Tavoitteenamme on auttaa niin untuvikkoja kuin jo lavakokemusta omaavia burleski- ja drag -esiintyjiä. 

Tavoitteenasi voi olla ensikosketus burleskiin/dragiin turvallisessa ilmapiirissä ja yksityisesti tai voit olla hakeutumassa esim. tulokkaiden iltaan, johon tarvitset videota. Sovimme aina yksilöllisesti tarpeidesi ja toiveittesi mukaisen paketin.

 

Valmennukset on tarkoitettu niille, jotka haaveilevat burleskin esittämisestä yleisölle tai haluavat muuten tutustua riisumistaiteeseen yksityisesti, ilman muita osallistujia. Olemme hyvin hienovaraisia ja noudatamme ehdottomasti turvallisen tilan periaatetta. Esittelemme erikseen sekä avoimet että tilattavat tunnit, joiden pääpaino on tanssillisuudessa burleskiseen tyyliin.

 

 • Burleskikipinä on syttynyt vol 1-2, ovat avoimen tason tunteja, joissa lähdetään alkeista liikkeelle.  
 • Burleskikipinä on syttynyt vol 3 on vol 1-2 käyneille tai muuten jo alkeet tunteville, joiden tavoitteena on luoda tai hioa ensimmäistä numeroaan lavalle.
 • Burleskikipinä on syttynyt vol 4 on suunnattu niille, joilla numero on jo kokonaan tai lähes esitystä vaille valmis. Sisältää mm. omatoimisen ja yksityisen harjoituksen studiossamme, palautteen annon sekä Lippyltä että Texiltä eli elävältä yleisöltä ja videoinnin esityksestä videokameralla.
 • Oh boy - manlesqueta! Perehtyy boylesquen / manlesquen eli miesten esittämän burleskin erityispiirteisiin.
 • Dragit eli Miss Hitty ja Marnie af Fena ottavat ohjat tässä lyhyessä avoimen tason kursissa. Käydään perusasiat dragista läpi.
 • Do's and dont's - off stage, on stage, backstage! Avoimen tason kurssi tärkeistä pikku asioista, joita jokaisen nousevan tähtösen tulisi tietää. Sopii myös drageille.
 • Lippy ja Tex auttaa! On tarkoitettu sinulle, joilla on jokin tietty asia, johon haluat paneutua tai kaipaat vertaistukea.

Ohjauksemme ei ole tarkoitettu sinulle, jos

 • haluat, että luomme sinulle kokonaisen esityksen/koreografian
 • haluat oppia käyttämään viuhkoja tai muita perinteisiä propseja alkeista alkaen 
 • koet, että valmentajasi pitää ehdottamasti edustaa ns. klassista burleskia 
 • haluat luoda esityksen, joka sisältää kulttuurista omimista tai on millään tavalla syrjivä. 

 

Ota yhteyttä lomakkeella.

 

Burlytalli

 

Studiomme, Burlytalli, soveltuu noin 6 henkilölle + opettaja, kun on kyse liikkuvasta pajasta. Muuten on mahdollista ottaa useampikin henkilö istuksimaan. Lattia on laminaattia, yksi seinä lähes kokonaan peiliä ja salissa on hyvä valaistus. Burlytalli sijaitsee Turussa, noin 10 minuutin automatkan päässä keskustasta. Kulkuyhteydet ovat hyvät Fölillä. Henkilökohtaiset ohjaukset pidetään pääsääntöisesti Burlytallissa. Tila ei ole esteetön, joten tarvittaessa voimme sopia muusta paikasta.